VORWERK U SVAKOM DOMU!

Kobold VK200 sistem za čišćenje + metla za glatke površine Kobold HD60
67 860,00 RSD


Sistem za čišćenje Kobold VK200

Zahvaljujući svojoj kompaktnosti, izuzetnoj okretnosti i velikoj snazi, novi sistem za čišćenje Kobold VK200 je izvrsna investicija za vaše domaćinstvo. Uz njegovu pomoć, život postaje lakši i čistiji. 

AUTOMATSKO OTKRIVANJE PODNIH POVRŠINA

POTPUNO PRILAGODLJIVA TELESKOPSKA RUČKA

LED EKRAN ZA PRIKAZIVANJE NAPUNJENOSTI FILTER VREĆICE

RAZRED ENERGETSKE EFIKASNOSTI A + 

SAVRŠENO REŠENJE ZA OSOBE SA ALERGIJAMA

AUTOMATSKA FUNKCIJA UKLJUČENO/IZKLJUČENO

Prednosti

AUTOMATSKO OTKRIVANJE VRSTA PODNIH POVRŠINA

Prekretnica u istoriji čišćenja: osnovni Kobold VK200 u kombinaciji sa priključkom za dubinsko čišćenje Kobold EB400, odlikuje funkcija za automatsko otkrivanje vrsta podnih površina. Ultrazvučni senzori otkrivaju različite vrste podnih površina i automatski aktiviraju optimalna podešavanja čišćenja. Bez obzira, da li čistite glatke ili tekstilne podne površine, sistem za čišćenje Kobold VK200 uvek odlično obavi svoj posao.

 

DIZAJN PRATI UPOTREBU

Izuzetan ergonomski dizajn u kombinaciji sa jednostavno podesivom teleskopskom ručkom, laganom konstrukcijom i okretnim zglobom pruža sistemu za čišćenje Kobold VK200 izvanrednu okretnost i čini ga jednostavnim za upotrebu. Glavni prekidač je pogodno instaliran na ručku osnovnog aparata, što dodatno povećava njegovu praktičnost.

 


LAKO I INOVATIVNO MENJANJE FILTER VREĆICE

Zamena filter vrećice, nikada nije bila tako jednostavna. Preklopljenu filter vrećicu jednostavno stavite, plastičnim delom okrenutim na dole u otvor, zatvorite poklopac i spremni ste. Kada započnete sa usisavanjem, nova filter vrećica Kobold FP200 3-u-1 automatski se otvara.

Ali to još nije sve: vrhunske filter vrećice Kobold su razvijene za hvatanje

99%
alergenih čestica prašine i na taj način poboljšavaju kvalitet života osoba sa alergijama. Ovim načinom rada se osvežava i poboljšava vazduh u vašem domu.

 

 


LED DISPLEJ ZA PRIKAZIVANJE NAPUNJENOSTI FILTER VREĆICE

Jedna od mnogih prednosti novog sistema za čišćenje VK200 je i LED displej za prikazivanje napunjenosti filter vrećice 3-u-1.
Displej je pouzdan i lak za čitanje. Kad sve LED diode na displeju postanu narandžaste, to je siguran znak, da je filter vrećica puna i da je treba zameniti.

 

Potpuno novi sistem za čišćenje Kobold

Zajedno sa mnogim dodacima, osnovni aparat Kobold VK200 predstavlja kompletan i svestran sistem za čišćenje. Napravljen je da ispuni vaša očekivanja o čistoći i pomoću odgovarajućih priključaka nudi rešenje za svaku potrebu vašeg čišćenja. Menjanje priključaka je jednostavno i bez napora, samo pritiskom na dugme. I … spremni ste za čišćenje!

PRIKLJUĆCI ZA ČIŠĆENJE PODNIH POVRŠINA

Sistem za čišćenje Kobold VK200 namenjen je čišćenju svih vrsta podova. Pomoću njega možete očistiti glatke podne površine kao i tepihe. Zahvaljujući raznolikim priključcima, možete prilagoditi osnovni aparat čišćenju svih vrsta površina unutar vaših prostorija.

PRIKLJUČCI ZA ČIŠĆENJE NEPODNIH POVRŠINA

Sa svojim priključcima, sistem za čišćenje Kobold VK200 će vam biti od velike pomoći. Sistem za čišćenje Kobold VK200 više je od usisivača. To je modularni sistem koji vam pruža najviši nivo čistoće. Pomoću njega možete vrhunski očistiti tapacirani i ostali nameštaj, dušeke, tekstilne površine i još mnogo toga. Bez obzira na površinu koju čistite, sistem za čišćenje Kobold VK200 je pravo rešenje.

DODATNA OPREMA I POTROŠNI MATERIAL

Kombinujte sistem za čišćenje VK200 sa odgovarajućom opremom, originalnim potrošnim materijalom i programom čišćenja, da biste doživeli potpuno čist dom.


Tehnički podaci

RAZRED ENERGETSKE EFIKASNOSTI
RAZRED ENERGETSKE EFIKASNOSTI A+
KUĆIŠTE
KUĆIŠTE Visoko-kvalitetna plastika koju je moguće reciklirati
MOTOR
MOTOR koga nije potrebno posebno održavati, kuglični ležaj, elektronska kontrola rada, nominalna brzina 60.000 obrtaja/min
VENTILATOR
VENTILATOR Jednostepeni radijalni ventilator
NAPON
NAPON Izmeničan 220–240 V, 50/60 Hz
NOMINALNA SNAGA
NOMINALNA SNAGA 700 W
OBIM RADA
OBIM RADA Min. 7 m (prema IEC 60312-1)
MAKS. VAKUM
MAKS. VAKUM 160 hPa (prema DIN EN 60312-1 / na 700 W)
MAKS. PROTOK VAZDUHA
MAKS. PROTOK VAZDUHA 44.5 l/s (prema DIN EN 60312-1 / na 700 W)
NAJVIŠA SNAGA USISAVANJA
NAJVIŠA SNAGA USISAVANJA 280 W sa čistim filterom (prema DIN EN 60312-1 / na 700 W)
MAKS. EFIKASNOST
MAKS. EFIKASNOST 40% (prema DIN EN 60312-1 / na 700 W)
ZAPREMINA FILTER VREĆICE
ZAPREMINA FILTER VREĆICE 2.2 l (prema IEC 60312-1)
PROPUŠTANJE PRAŠINE
PROPUŠTANJE PRAŠINE Oko 0,001 mg/m3 (prema EN 60312)