Štapni usisivač Kobold VB100

111.400,00 RSD
Štapni usisivač
KOBOLD VB100
Spreman za sve! Kobold VB100 + EBB100

111 400,00 RSD
Dostupnost:
Najbolji partner koji vam daje više vremena za ono što je zaista važno!

Tepihe i glatke podne površine očistite jednom četkom - bez dosadnih kablova.Prednosti

BATERIJA


MOGUĆOST KUPOVINE DODATNE BATERIJE ZA PRODUŽENO VREME RADA

Zamena baterije je jednostavna. Dok se jedna baterija puni, koristimo drugu i time uštedimo na vremenu namenjenom usisavanju našeg doma.

PRODUŽENO VREME DELOVANJA

U zavisnosti od načina rada, visokokvalitetna litijum-jonska baterija može raditi do 80 minuta, a u načinu "max " 12 minuta. Kada se baterija potpuno isprazni, usisivač će biti spreman za ponovnu upotrebu nakon otprilike tri sata punjenja.
Jednostavan za korišćenje


BEŽIČNI I LAGANI USISIVAČ ZA VEĆU FLEKSIBILNOST USISAVANJA

Dani kada smo tražili najbližu utičnicu su prošli. Sa svojih 3,3 kg, baterijski usisivač Kobold VB100, uvek je na raspolaganju za upotrebu.

JEDNA ČETKA ZA SVE METODE ČIŠĆENJA

Električna četka Kobold EBB100 omogućava brzo prilagođavanje različitim vrstama podnih površina, optimalno i lako se prilagođava laminatima i pločicama, kao i tepisima. Praktičnim nožnim prekidačem, jednostavno menjamo smer rotacije četke i ona se prilagođava površini poda. Sa tri različita podešavanja snage usisavanja, prelaz između različitih vrsta podnih površina više nije problem.

MLAZNICA 2-U-1 ZA ČIŠĆENJE TEŠKO DOSTUPNIH POVRŠINA IZNAD TLA

Prašina duž letvica ili na plafonu? Priručni dodatak, mlaznica 2-u-1 na baterijskom usisivaču Kobold VB100, je posebno dizajniran za čišćenje površina, koja su teško dostupna ili su iznad tla. Pomoću mlaznice 2-u-1 čišćenje različitih površina u vašem domu postaje sasvim jednostavno.

JEDNOSTAVNA DOSTUPNOST DO FILTERA I BATERIJE

Treba zameniti filter ili bateriju? Zahvaljujući jezičku na poleđini baterijskog usisivača Kobold VB100, oba su lako dostupna i mogu se zameniti uz minimalan napor.
Kapacitet


IZUZETNI REZULTATI ČIŠĆENJA U ODNOSU NA SLIČNE PROIZVODE NA TRŽIŠTU

Baterijski usisivač Kobold VB100 je uvek spreman za upotrebu, standardno podešen, tj. sa srednjom snagom usisavanja i uz normalno okretanje četke. U zavisnosti od količine nečistoće i prašine, na ručki se mogu odabrati i odrediti potrebni načini usisavanja („max“, „med“ ili „soft“). U parkirnom položaju, baterijski usisivač je idealan za uklanjanje prepreka tokom usisavanja.

DELOVANJE BATERIJE DO 80 MINUTA

UKLONLJIVA ELEKTRIČNA ČETKA, POGODNA ZA GLATKE PODNE POVRŠINE KAO I ZA TEPIHE

Okretan i lagan baterijski usisivač Kobold VB100, opremljen je električnom četkom Kobold EBB100, koja osigurava savršenu čistoću na gotovo svakom podu ili glatkoj površini. Uobičajen način rada je idealan za svakodnevnu prašinu, a turbo način omogućava sakupljanje još više prljavštine i čestica prašine.

IDEALNO ZA OSOBE KOJE PATE OD ALERGIJA
Alergije i higijena


FILTER VREĆICA UMESTO POSUDE ZA PRAŠINU

IDEALNO ZA LJUDE KOJI PATE OD ALERGIJATehnički podaci

TEŽINA
TEŽINA 3, 3kg (Kobold VB100: 2, 1kg, Kobold EBB100: 1, 2kg)
VELIČINA D x Š x V
VELIČINA D x Š x V Kobold VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm
Kobold EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm
FILTER VREĆICE
FILTER VREĆICE Idealne za alergičare, vrhunske filter vrećice sertifikovane od TUV-Nord, male, lagane, zapremine 0,8 l.Video uputstva


JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE, PODEŠAVANJE I ODRŽAVANJE

Video sa uputstvima za upotrebu i održavanje baterijskog usisivača Kobold VB100

 Osnovna oprema

KOMPLET BATERIJSKOG USISIVAČA SASTOJI SE OD SLEDEĆIH KOMPONENTI:

  • Baterijski usisivač Kobold VB100, sa punjivom baterijom i jednom unapred umetnutom filter vrećicom
  • Električna četka Kobold EBB100
  • Mlaznica 2-u-1 za čišćenje iznad poda
  • Punjač Kobold VB100
  • Uputstvo za upotrebu
  • Filter vrećica Kobold FP100 Premium
Često postavljana pitanja

ČEMU SLUŽE RAZLIČITI TASTERI NA BATERIJSKOM USISIVAČU KOBOLD VB100?

Baterijski usisivač Kobold VB100 uključuje se i isključuje pritiskom na zeleno dugme. Srebrno dugme, neposredno ispod dugmeta za uključivanje, služi za odabir jednog od tri različita podešavanja snage. Odabrano podešavanje snage prikazano je LED displejem na ručki. Na primer, ako su osvetljena tri displeja, izabrana je najviša snaga usisavanja. Električna četka Kobold EBB100 ima ugrađeni nožni prekidač koji kontroliše rotaciju četke.

ŠTA PRIKAZUJE LED DISPLEJ NA KUĆIŠTU BATERIJSKOG USISIVAČA KOBOLD VB100 I ŠTA ZNAČE POJEDINAČNE BOJE?

LED displej na glavnom kućištu Kobold VB100, pokazuje nivo napunjenosti filter vrećice i baterije. Kada je usisivač uključen u uspravnom položaju, zelene LED linije pokazuju trenutni nivo napunjenosti baterije. Žuto osvetljene lampice ukazuju na to, da je filter vrećicu potrebno zameniti ili da u cevi postoji prepreka, koja se lako može ukloniti. Crvene LED lampice ukazuju na kvar. U ovom slučaju, obratite se servisnoj službi.

KOJE POSEBNE OSOBINE IMA ELEKTRIČNA ČETKA KOBOLD EBB100?

Električna četka Kobold EBB100 ima dva rotirajuća valjka i dva različita podešavanja brzine - normalni i turbo - za optimalne rezultate čišćenja glatkih podnih površina i tepiha. Uobičajena metoda je pogodna za uklanjanje svakodnevne prljavštine i prašine, posebno sa glatkih podnih površina. Turbo način je pogodan za rukovanje tvrdoglavom nečistoćom. Sa deaktiviranom četkom, baterijski usisivač Kobold VB100 se takođe može koristiti na gusto tkanim tepisima. Ugrađeni LED displeji na četkama ukazuju na trenutno izabrani način.

MOŽE LI BATERIJSKI USISIVAČ KOBOLD VB100 takođe brisati pod?

Baterijski usisivač Kobold VB100 nema funkciju brisanja, ali može temeljno očistiti gotovo bilo koju vrstu podne površine sa tri podešavanja snage i jednom četkom.

DA LI MOGU DA KORISTIM BATERIJSKI USISIVAČ KOBOLD VB100 SA ELEKTRIČNOM ČETKOM NA SVIM VRSTAMA PODOVA?

Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji, električna četka Kobold EBB100 može se koristiti na gotovo svim vrstama podnih površina, čineći svakodnevno čišćenje lakšim i efikasnijim. Baterijski usisivač VB100 nežno, ali temeljno čisti tako glatke podne površine kao i tepihe.