O KOMPANIJI PARNAD D.O.O.

Kompanija Parnad d.o.o. Ljubljana je ovlašćeni predstavnik sistema za čišćenje Vorwerk, koji je prisutan na slovenačkom tržištu od 1990. godine, a posluje i u Hrvatskoj i Srbiji. Parnad d.o.o. plasira proizvode prvoklasnog kvaliteta. Svojim kupcima i klijentima savetujemo i nudimo najbolja rešenja za čišćenje njihovog životnog okruženja i na taj način brinemo o njihovom zdravlju. Možemo se pohvaliti, da smo u godinama našeg poslovanja prodali više od 140.000 sistema za čišćenje Vorwerk. Kupcima smo pružili novi pristup čišćenju i održavanju životnih i poslovnih prostora, što je dokaz vrhunskog kvaliteta naših proizvoda i usluga za kupce.

 Tokom godina našeg rada, na tržište smo lansirali devet modela aparata Vorwerk. Najnoviji model VK200 predstavlja vrhunac kvalitetne tehnološke proizvodnje usisivača.

Parnad d.o.o. je jedna od retkih kompanija koja vam omogućava da isprobate proizvod koji vas zanima, i tek zatim odlučite da li ćete obaviti kupovinu. Stručni zastupnik vas može poseti kod kuće, u vreme koje vama oodgovara, i upoznati vas sa radom aparata i svim njegovim prednostima, a sami ga možete isprobati i to tamo gde je najvažnije - u vašem domu.


VORWERK I ISTORIJA

Vorwerk je međunarodna kompanija, sa više od 125 godina tradicije i više od 500.000 agenata širom sveta. U više od 60 zemalja ima ogranke ili ovlašćene distributere. Tokom godina, prodato je više od 40 miliona sistema za čišćenje širom sveta.

Fabrika sistema za čišćenje razvija svoje proizvode u skladu sa najnovijim saznanjima i proizvodi ih najsavremenijim metodama; veliki naglasak je stavljen na kvalitet izrade i materijala. To nam omogućava da svojim kupcima ponudimo najbolju tehnologiju najvišeg kvaliteta, a naši zastupnici uvek imaju prednost u odnosu na konkurenciju. Vorwerk sistem za čićenje prodaje se isključivo putem direktne prodaje i može se kupiti samo preko zastupnika.


U 30-im godinama je nemačka kompanija lansirala proizvod koji je napravio pravu revoluciju među usisivačima, sa neverovatnim karakteristikama za to vreme: bio je lagan, praktičan, efikasan i relativno pristupačan. Ovaj usisivač je dobio ime „Kobold“ (nem. patuljak). Šarmantno ime za proizvod kojem je suđeno da postane svetski poznat, zbog svog izuzetnog kvaliteta. Kobold je odmah osvojio srca i domove ljudi, zbog svojih izuzetno konkurentnih karakteristika i strategije tržišnog pristupa - direktne prodaje, koju je preuzela cela struktura grupe Vorwerk. Od tada je prodaja, koja je milionima porodica širom sveta ponudila idealno rešenje problema sa čišćenjem domaćinstava, samo porasla.

Decenije koje su usledile bile su podređene stalnim inovacijama i plodovima tehnoloških istraživanja. Krajem pedesetih godina, u Evropi je predstavljena prva električna dubinska četka, koja je spojila snagu usisavanja i mehaničko dejstvo, i očistila tepihe kao nikada ranije. Novi priključci proširili su mogućnost rada Kobolda na različitim površinama, i tako je „sistem za čišćenje Kobold“ polako počeo da se oblikuje.

Početak 70-ih doneo je prvi sistem za suvo „pranje“ tepiha i tapaciranog nameštaja. Biološko sredstvo za čišćenje Kobosan i pribor za osvažavanje dodali su još veću efikasnost mehaničkom usisavanju. U 80- im, Kobold VK 120 otvorio je nove dimenzije koncepta modularnosti i postao jedan od najpoznatijih i najkorišćenijih usisavača u svetu.

U ranim 90-im, sistem za čišćenje Kobold je postao kompletan »rođenjem« Puliluxa, novog priključka, koji je mogao da očisti glatke površine na novi, još efikasniji način.Godina 2000. postavila je novu prekretnicu: sistem za čišćenja Kobold, doživeo je tehnološku i konceptualnu evoluciju, čineći veliki korak ka modernom načinu čišćenja u domaćinstvu.

Ulaskom u 21. vek, Kobold u sebi kombinuje decenije posvećenosti, strasti i istraživanja. Generaciju premium filter vrećica, koje smanjuju mogućnost alergija na prašinu, zadržavajući i najmanje i najštetnije čestice prašine. A sva ova tehnologija čak je i lakša za upotrebu.
FILOZOFIJA KOMPANIJE

KAKO OSTVARUJEMO DRUŠTVENU ODGOVORNOST U KOMPANIJI?

MISIJA PREDUZEĆA

U kompaniji Parnad d.o.o. smo posvećeni ispunjavanju očekivanja naših kupaca najbolje što možemo. Trudimo se da na najbolji mogući način tržištu i kupcima predstavimo prednosti i kvalitet naših proizvoda za ugodno i zdravo životno okruženje.

Naša vizija

Naš moto preduzeća Parnad d.o.o. je „Vorverk u svakom domu“.

Parnad d.o.o. predstavlja veliku priliku za zapošljavanje ljudi koji žele da se razvijaju na području prodaje. Pod našim pokroviteljstvom, želimo da steknemo nove saradnike koji će rado i profesionalno predstavljati visokotehnološki proizvod budućim kupcima.

TEMELJI NAŠEG USPEHA I PREDNOSTI NAD KONKURENCIJOM

Parnad d.o.o. zapošljava 16 ljudi, koji brinu i podržavaju prodajnu strukturu. Naš prodajni tim trenutno broji 65 profesionalnih stručnih saradnika na terenu, koji predstavljaju naš tehničko napredni proizvod vrhunskog dizajna, sa bezbroj prednosti za korisnike širom Slovenije.

Vrhunski proizvod, korektan odnos prema kupcima i zaposlenima, međusobno predstavlja izvor konkurentske prednosti za preduzeće Parnad.

VAŠ DOM JE U DOBRIM RUKAMA!