Kobold VK200 + HD60 METLA ZA GLATKE PODNE POVRŠINE

Uz pomoć rotirajućeg zgloba, sa lakočom čisti sve vrste glatkih podnih površina.

 

 
67 860,00 RSD

izuzetna okretnost

Maštoviti dizajn, sa posebno dizajniranim okretnim zglobom, omogućava metli za glatke podne površine Kobold HD60, da temeljito očisti i teško dostupne uglove. Pogodno za čišćenje svih vrsta, kako osetljivih, tako i robusnih, glatkih podnih površina. 
PRIJATAN ERGONOMSKI DIZAJN
FLEKSIBILNI ZGLOB
GLATKI TOČKOVI PREVUČENI GUMOM
RAZRED ENERGETSKE EFIKASNOSTI A++
(OD A +++ DO D)
NAJVIŠA OCENA UČINKOVITOSTI ČIŠĆENJA
IZUZETNO TRAJAN I OTPORAN NA OGREBOTINE I UDARCE

Prednosti metle za glatke podne površine

ROTACIJA

Praktično dizajnirani okretni zglob omogućava rotaciju za 90 ° ulevo i udesno, što olakšava izbegavanje prepreka i omogućava lakši pristup teško dostupnim uglovima. U slučaju da ugao usisne mlaznice metle Kobold HD60 dodirne prepreku (npr. zid, nameštaj itd.), nastavak se prilagođava u skladu s tim - integrisana opruga automatski vraća mlaznicu u početni položaj. Ovo čini čišćenje još lakšim i omogućava postizanje izuzetnih rezultata čišćenja, gotovo bez napora. 

ODVOJENI USISNI KANALI

Odvojeni usisni kanali omogućavaju istovremeno i optimalno sakupljanje grubih i sitnih čestica prašine. Zahvaljujući ovoj novoj funkciji, tvrda podna mlaznica aparata Kobold HD60 pouzdano hvata 111% svih finih čestica prašine, a usisa takođe i grube čestice prljavštine. Prednji profil ne potiskuje grubu prljavštinu u prednji deo metle, već je usisava na isti način, kao i najmanje čestice prašine. 

Svestran i prikladan

Besprekorna čistoća, sada vam je na dohvat ruke. Usisna mlaznica aparata, metle za glatke podne površine Kobold HD60, elegantno i spretno zaobilazi sve prepreke. Zahvaljujući ravnom obliku, lako skuplja prljavštinu čak i ispod nameštaja i u teško dostupnim uglovima vašeg doma. I još jedan savet: kombinujte metlu Kobold HD60 sa upotrebom dubinskog aparata Kobold EB400 i postići ćete najbolje rezultate čišćenja vaših podnih površina.DODATNA OPREMA I POTROŠNI MATERIAL

Kombinujte sistem za čišćenje VK200 sa odgovarajućom opremom, originalnim potrošnim materijalom i programom za čišćenje, da biste doživeli potpuno čist dom.
Često postavljana pitanja

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU DUBINSKOG APARATA EB400 ZA USISAVANJE GLATKIH PODNIH POVRŠINA I METLE ZA GLATKE PODNE POVRŠINE KOBOLD HD60?

Dubinski aparat EB400 je svestran i pogodan za tepihe kao i za glatke podne površine, dok je metla za glatke podne površine Kobold HD60, pogodna samo za glatke podne površine.