Izbegavajte falsifikate


Kupite falsifikat od nas! Uštedite i očistite svoj dom, jednako dobro.

Tako se čuju pozivi dobavljača, koji vam nude vrećice različitih proizvođača za vaš sistem za čišćenje Vorwerk.
Naravno, pitate se, ali zašto ne? Na kraju krajeva, razlika je sigurno samo u ceni, a sa ne-originalnim filter vrećicama, jednako dobro usisavam tepih. Da li je to zaista tako?

Na donjem snimku možete videti laserski merač čestica prašine, koji pokazuje koliko oku nevidljivih čestica, štetnih za zdravlje, posebno za respiratorni sistem, prolazi u prostor kroz ne-originalnu filter vrećicu. Odmah zatim, test je ponovljen sa originalnom Vorwerk filter vrećicom FP140.

(Dr. Sasha Groom, Vorwerk Elektrowerke, Wuppertal, Nemčija)

* Šta je laserski merač čestica? To je sofisticirani instrument, koji meri količinu čestica u vazduhu. Uzorak ovih čestica može sadržati bilo šta … ulje, metalne čestice, prašina, dim, pepeo, plesan i druge biološke zagađivače. Savremeni merači čestica otkrivaju zagađenje iz vazduha, površine ili vode. Ove informacije su vrlo korisne za profesionalce, koji otkrivaju zagađenje vazduha, vode koja se koristi u proizvodnji hrane i lekova.Ako ste uvereni da je falsifikat filter vrećice dovoljno dobar za vaš aparat Vorwerk i vaše zdravlje, tada ste se odrekli najveće prednosti aparata - efikasnosti čišćenja, koju mogu pružiti samo originalni potrošni materijal i delovi, koje prepoznajete po zaštitnom znaku , za koje je u Srbiji ovlašćeni distributer, kompanija Parnad d.o.o.

U kompaniji garantujemo kvalitet proizvoda Vorwerk i verujemo u zadovoljstvo naših kupaca!

Za sve proizvode kompanije Vorwerk prestaje da važi garancija u slučaju upotrebe ne-originalnog potrošnog materijala ili popravke uređaja od strane neovlašćene osobe.

Proverite da li vas je posetio ovlašćeni zastupnik kompanije Parnad.
Zamolite zastupnika da vam pokaže „karticu“!FALSIFIKATI


FILTER VREĆICE ZA VK 140

FALSIFIKAT

ORIGINAL

Ponaredek – Falsifikat – Ne-originalna filter vrećica ima veću propusnost čestica prašine, koje se tokom usisavanja vraćaju u prostoriju. Ne sadrže aktivni ugalj, koji je namenjen vezivanju neprijatnih mirisa.

Posledice za rad aparata - zbog veće propustljivosti čestica prašine, brže se začepe makro i mikro filter. Aparat stoga ima slabiju usisnu snagu, što rezultira pregrevanjem motora.

Pri kupovini obratite pažnju na znak, koji je jasno vidljiv na svim originalnim Vorwerk proizvodima.


FILTER VREĆICE ZA VK 135-136

FALSIFIKAT

Original


MIKRO FILTER ZA VK 135-136

FALSIFIKAT

Original


Falsifikat – ne-originalni mikro filter ima veću propusnost čestica prašine, koje se tokom usisavanja vraćaju u prostoriju.

Posledice za delovanje aparata - zbog slabije propusnosti vazduha, aparat ima slabiju usisnu snagu, što rezultira pregrevanjem motora.

Pri kupovini obratite pažnju na znak, koji je jasno vidljiv na svim originalnim Vorwerk proizvodima.

FILTER VREĆICE za VK 130-131

FALSIFIKAT

Original


FALSIFIKAT – ne-originalne vrećice imaju lošiji protok vazduha.

Posledice za delovanje aparata - zbog lošije propustljivosti vazduha, aparat ima slabiju snagu usisavanja i dolazi do pregrevanja ili bržeg rada termičke zaštite motora, što znači da se aparat češće isključuje.

Pri kupovini obratite pažnju na znak, koji je jasno vidljiv na svim originalnim Vorwerk proizvodima.

FILTER VREĆICE ZA VK 121-122

FALSIFIKAT

Original


ZELENI VALJCI ZA ET 340

FALSIFIKAT

Original


FALSIFIKAT – ne-originalni valjci su neuravnoteženi, uzrokujući vibracije i tutnjavu dubinskog aparata tokom upotrebe.

Posledice za delovanje aparata - oštećenje pogonskog mehanizma.

Pri kupovini obratite pažnju na znak, koji je jasno vidljiv na svim originalnim Vorwerk proizvodima.Najskuplja vrećica je ne-originalna vrećica.

Obratite pažnju na zaštitni znak Vorwerk,
na svim originalnim proizvodima!
www.parnad.rs