ČI100 SET 1

Posebna cena 105.700,00 RSD Redovna cena 131.700,00 RSD
131.700,00 RSD 105.700,00 RSD
*Konačna cena sa uključenim popustom za gotovinsko plaćanje važi do 31. 06. 2021.
uključuje 20% PDV

131.700,00 RSD (redovna cena) - 26.000,00 RSD (popust za gotovinsko plaćanje) = 105.700,00 RSD

131.700,00 RSD 105.700,00 RSD
*Konačna cena sa uključenim popustom za gotovinsko plaćanje važi do 31. 06. 2021.
uključuje 20% PDV
Opis

KOBOLD VC100

Mali pomagač sa puno snage. Zahvaljujući litijumskoj bateriji, ovaj elegantan i snažan usisivač je uvek spreman za upotrebu.

DVA STEPENA USISNOG KAPACITETA

Dva nivoa usisavanja i optimizovana snaga usisavanja, omogućavaju ručnom usisivaču Kobold VC100, da brzo i efikasno očisti sve vrste nadtalnih površina.

PRIRUČNA UPOTREBA

Sa svojih 650 g, ručni usisivač Kobold VC100, izuzetno je lagan. Lagana konstrukcija, zajedno sa optimizovanom raspodelom težine, osiguravaju pogodno rukovanje. Zahvaljujući ergonomskom obliku drške, usisivač VC100 savršeno odgovara vašoj ruci.

Kobold VK200

DIZAJN PRATI UPOTREBU

Izuzetan ergonomski dizajn u kombinaciji sa jednostavno podesivom teleskopskom ručkom, laganom konstrukcijom i okretnim zglobom pruža sistemu za čišćenje Kobold VK200 izvanrednu okretnost i čini ga jednostavnim za upotrebu. Glavni prekidač je pogodno instaliran na ručku osnovnog aparata, što dodatno povećava njegovu praktičnost.

JEDNOSTAVNO I INOVATIVNO MENJANJE FILTRIRANE KESE

Zamena filter vrećice, nikada nije bila tako jednostavna. Preklopljenu filter vrećicu jednostavno stavite, plastičnim delom okrenutim na dole u otvor, zatvorite poklopac i spremni ste. Kada započnete sa usisavanjem, nova filter vrećica Kobold FP200 3-u-1 automatski se otvara.

LED DISPLEJ ZA PRIKAZIVANJE NAPUNJENOSTI FILTRIRANE KESE

Jedna od mnogih prednosti novog sistema za čišćenje VK200 je i LED displej za prikazivanje napunjenosti filter vrećice 3-u-1. Displej je pouzdan i lak za čitanje. Kad sve LED diode na displeju postanu narandžaste, to je siguran znak, da je filter vrećica puna i da je treba zameniti.

Kobold HD60

Maštoviti dizajn, sa posebno dizajniranim okretnim zglobom, omogućava metli za glatke podne površine Kobold HD60, da temeljito očisti i teško dostupne uglove. Pogodno za čišćenje svih vrsta, kako osetljivih, tako i robusnih, glatkih podnih površina.

  • KORISNIKU PRIJATAN EGRONIMSKI DIZAJN
  • FLEKSIBILAN ZGLOB
  • GUMOM PREVUČENI GLATKI TOČKOVI
  • NAJVIŠJA OCENA UČINKOVITOSTI ČIŠČENJA
  • IZUZETNO TRAJAN I OTPORAN NA OGREBOTINE I UDARCE

Kobold EB400

Aparat za dubinsko čišćenje Kobold EB400, predstavlja najsavršeniji način čišćenja i osigurava nežno i temeljno usisavanje, tako glatkih podnih površina kao i tepiha. Opremljen je funkcijom za automatsko otkrivanje vrste poda i kao takav je stručnjak na području bezuslovne čistoće svih vrsta podnih površina. Odlikuju ga:

  • AUTOMATSKO OTKRIVANJE VRSTA PODNIH POVRŠINA
  • OKRETAN I IZUZETNO PRECIZAN
  • LED POKAZATELJ RADA
  • AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE/ ISKLJUČIVANJE
  • BEZBEDAN POLOŽAJ ZAUSTAVLJANJA SA FUNKCIJOM AUTOMATSKOG ISKLJUČIVANJA

Filtrirane kese

Filter vrećice su namenjene modelu aparata VK200. Novi i jedinstveni proizvod na tržištu filter vrećica za usisivače: Uz pomoć tri sistema filtriranja u jednoj vrećici, vrhunske filter vrećice Kobold sposobne su, da zadrže više od 99,99% alergenih izmeta grinja i sitnih čestica prašine.

Vrhunske filter vrećice Kobold, prve su dobile oznaku TUV i posebno se preporučuju alergičarima. Obezbeđuju optimalnu higijenu prostora. Svež vazduh tokom čišćenja. Mirisi se neutrališu direktno u sistemu filtera.

Osveživači prostora

Paket sadrži 6 osveživača vazduha Dovina. Osveživač za vaš dom: Osveživač vazduha Dovina, nalazi se u sopstvenoj fioci pored filter vrećice u osnovnom aparatu Kobold. Prilikom čišćenja, ostavlja prijatan i svež miris u prostoriji.

Regije in Zastopniki

Goriška, Notranjska, Obalno kraška
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Jugovzhodna, Posavska, Zasavska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Koroška, Podravska, Savinjska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Osrednjeslovenska, Obalno kraška