THERMOMIX® TM5 - NOVI ŠEF KUHINJE

Thermomix TM5 je jedini kuhinjski aparat na svetu koji poseduje čip sa receptima i elektronsko navođenje kako da brzo, lako i kreativno spremiti omiljena jela. Dvanaest funkcija u jednom aparatu, zamenjuje čak 15 kuhinjskih aparata, pa novi TM5 može da meri, melje, secka, meša, radi toplu i hladnu emulgaciju, blendira, miksa, dinsta i kuva razne žitarice, voće, povrće, meso i ostale namirnice, a uz to je zagarantovano i ekonomično kuvanje. Poseban dodatak Varoma omogućava i pripremu hrane na pari.
Izaberite Thermomix TM5 i napravite prvi korak do ukusnog i zdravog obroka!

Uživajte u jednostavnosti kuvanja VIŠE

KUVANJE- na dohvat ruke

Sa jedinstvenim  kuhinjskim aparatom Termomiks-om, nemačkog proizvođača Vorwerk  usavršićete vaš način kuvanja tako da možete otkriti i vaš kulinarski potencijal u celosti a  i sačuvati vaše vreme provedeno u kuhinji. Njegov kompaktan dizajn zauzima  površinu od papira dimenzija A4 , koji odrađuje veliki  broj zadataka za vas,  sa  izuzetnom snagom, raznolikošću i inovacijama .

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

Thermomik® okuplja dvanaest kuhinjskih aparata u jednom, koristeći funkcije za težinu, mešanje, seckanje, mlevenje, mešenje, blendanje, kuvanje na pari, kuvanje, mućenje, tačno zagrevanja i hladnu emulgaciju. Novi THERMOMIKS sa kolor ekranom na dodir stupa u digitalno doba. Uputstvo za upotrebu recepata možete pratiti na ekranu pomoću pametnog čipa recepata i sposobnosti da vodi kuvanje. Ova inovacija vas vodi  korak po korak kroz recept  prikazan na desnoj strani ekrana na vašem THERMOMIKS - u®. Ovi recepti su kreirani da se savršeno uklapaju sa zvukom - sve što treba da uradite je da dodate sastojke, zatim na svom Thermomiksu® ćete podesiti vreme temperature i kuvanja. I priprema može da počne.

Uprkos mnogim izborima i opcijama, zahvaljujući interfejsu i ekranu, osetljivim na dodir tako jednostavno i lako je kontrolisati njegov rad. Sa jednim ekranom i jednim prekidačem možete učiniti sve. Jednostavnost je ponovo otkrivena.

Upoznajete Thermomix ®

THERMOMIX® TM5 - NAČINI KUVANJA

Postoji mnogo načina da pomoću Thermomix-a pripremite zdrave i ukusne obroke:

  • Možete TM5 koristiti kao aparat koji će vam pomoći da spremite hranu na vaš tradicionalni način. TM5 će za vas izmeriti sastojke, iseckati sve što treba, izmešati, obariti, skuvati.... a na vama je sve ostalo.
  • Možete svoje recepte u potpunosti prilagoditi kuvanju u Thermomix-u. Sva podešavanja rada aparata uradite ručno i TM5 će sve sam uraditi.
  • Možete spremati jela po receptima sa čipa, tj. kuvanje pomoću vodiča za kuvanje. Jednostavno odaberite recept iz čipa za kuvanje i pratite uputstva/korake na ekranu. Izborom recepta vreme i temperatura će biti automatski podešeni. Na ekranu će vam biti i predlog na kojoj brzini je to jelo potrebno pripremati i nakon što podesite tu brzinu priprema željenog obroka može da počne.

Bilo koji način kuvanja da izaberete možete postići savršene rezultate na brz i lak način.

TM5 je multifunkcionalni aparat koji Vam omogućava da preuzmete kontrolu, da svako jelo pripremite uz malo truda i na taj način sačuvate što više slobodnog vremena za sebe.