Vaša prava pomoć-Kobold VR 100

Ne volite da usisavate?
Više to i ne morate raditi! Umesto vas uspešno to će obaviti kućni robot-usisivač Kobold VR 100 čak i kad niste kod kuće.

Vrlo jednostavno samo podesite tajmer i on sam krene sa usisavanjem u predviđeno vreme ili samo jednim dodirom na dugme, ako vam je draže.
Vorwerk prepoznatljiv po svojoj jednostavnosti I ovog puta je oduševio svoje klijente, ponudivši usisivač lake upotrebe- radi sve sam, čisti, puni se, odmara, i kreće ponovo u akciju.

Inteligentan i pouzdan!
Ovaj usisivač je inteligentan, vredan, efikasan, uporno skuplja prljavštinu, prašinu, mrvice, čisti tepihe, podove, a kada mu se baterije isprazne putuje nazad na stanicu do svog punjača, parkira se na njega, dopuni baterije itek kada ima dovoljno energije navigacioni system automatski vodi Kobold VR 100 ka poziciji da nastavi svoj rad.
Zahvaljujući inovativnom sistemu laserke detekcije ovaj usisivač tačno zna gde je bio i gde treba dalje da ide u prostoriji.

Sistematski se okreće kroz vaš dom, a u samom prosecu čišćenja uspešno prilazi ispod stolova, fotelja, nameštaja, preskače kablove, čak mu ni rese na tepihu ne smetaju.
Pametan je, zna da ne udari u zid, a koristeći optički sensor, takođe može detektovati objekte da izbegne pad (primera radi na stepenica) a ono najvažnije očisti sve sam bez vaše pomoći!

 

Higijena kod Vorwerka je prioritet!
Filter za Kobold VR 100 obezbeđuje da sva prašina I pršljavšina koja se usisa ostaje sigurno u unutar aparata, a nikako se ne vraća u prostor sobe.
Poseduje veliku usisnu snagu, koja je podpomognuta rotacionim četkicama, a time lakše uklanja kako prljavštinu, prašinu, tako i dlake i sve ostale nečistoće sa tepiha, parketa i drugih vrsta podova.
Automatski detektije šta treba očistiti, a ako pak, naiđe na značajnije zaprljan deo poda okreće se i nekoliko puta prelazi tu zonu kojoj je potrebno temeljnije čišćenje.

Okretan!
Lako okretan, robot usisivač kao što smo napomenuli čisti ispod nameštaja, zavlači se ispod stolova, kreveta, stolica i drugih teško dostupnih mesta.
Pažljivo čisti ćoškove, sa posebnim ugaonim četkama uklanja prašinu i prljavštinu prateći ivicu zida.

On zna!
On tačno zna da li se nalazi na tepihu ili nekom glatkom podu i zavisno od toga na kom je tipu podloge automatski prilagođava snagu usisavanja. Drugim rečima prilagođava se različitim vrstama podova.
Robot Kobild VR 100 nikada neće udariti snažno u zid, nogicu od stola, stolice a još manje oštetiti sebe ili komad nameštaja.
“Naučen” je da vešto preskače kablove, rese i druge nezgodne prepreke na putu. Komplet je u prodaji sadrži I virtuelni zid pomoću IC zraka govori Koboldu VR 100 koju liniju ne treba da pređe i on je nikada neće preći preko zida.
Jednostavno rečeno bezbedno prolazi koroz vaš dom, a sa druge strane pouzdano čisti.

 

Moćan!
Moćan izvor energije našeg robota je litijumsko-jonska baterija, kvalitetna i dugotrajna, koja napunjena omogućava 1 sat pouzdanog čišćenje podova sa punom snagom.

No, baš smo vam iscrpno objasnili zašto ga BAŠ treba imati u vašem domu.

Ne preostaje Vam ništa drugo nego odmah da ga poručite.

CENA: 649,00 €

 

Čisti vaš dom čak i kada niste kod kuće!

Detaljnije

LCD zaslon – jednostavno programiranje

LCD zaslon – jednostavno programiranje
LCD zaslon i programski meni omogućuju jednostavnu upotrebu i odabir programa i vremena čišćenja.

Laserska navigacija – sistematsko čišćenje

Laserska navigacija – sistematsko čišćenje
Inovativni sistem laserske navigacije omogućuje Kobold VR100 robot usisavaču da prvo skenira prostor i potom započne sa sistematskim čišćenjem Vašeg doma. Senzori mu omogućuju prepoznavanje i izbegavanje predmeta, te sprečavaju pad niz stepenice.

Posuda za prašinu – veliki volumen i optimalno djelovanje filtera

Posuda za prašinu – veliki volumen i optimalno delovanje filtera
Posuda za prašinu s filterom uspešno zadržava svu usisanu nečistoću. Za optimalnu učinkovitost preporučljivo je isprazniti posudu nakon svakog čišćenja, a filter usisati i očistiti.

Litij-ionska baterija – moćan izvor energije

Litij-ionska baterija – moćan izvor energije
Kobold VR100 robot usisavač ima snažnu Litij-ionsku bateriju. Ako se tokom čišćenja baterija isprazni, robot se samostalno vraća nabaznu stanicu te nakon što se napuni, nastavlja sa čišćenjem tamo gde  je stao.

Vlastiti pogon – spretno kretanje

Vlastiti pogon – spretno kretanje
Kobold VR100 ima vlastiti pogon koji mi omogućava sigurno i pouzdano kretanje preko pragova, različitih nivoa podova ili rubova tepiha.

Učinkovit sistem četki – za vidljivu čistoću

Efektivan  sistem četki – za vidljivu čistoću
Učinkovita četka omogućava pouzdano čišćenje kako tepiha (do 20mm debljine) tako i glatkih površina. Posebnom bočnom četkom lako dopire do rubova i ćoškova.

Jedinstveni oblik

Jedinstveni oblik
Kobold VR100 zahvaljujući svom obliku doseže gotovo  do svakog  kutka Vašeg doma i sa lakoćom se sigurno kreće oko prepreka.

 

Tehnični podaci:

Oznaka usaglašenosti CE
Kućište Visoko kvalitetna plastika, pogodna za reciklažu
Motor DC-motor bez uzdržavanja
Ventilatori Enostupanjski ventilatori
Električnu napon
100 – 240 Volti; naizmenična napetost 50/60 Hz
Priloženi adapter 1,5 A Input; 2,5 A Output
Naizmenična snaga motora 50 W
Težina Cca 5 kg (bez dodatne opreme)
Jačina zvuka 70 dBA (mereno u slobodnim uslovima, na tepihu).
Baterije Litijevi joni 14,4 V; cca 64Wh, nominalno


Mogućnost plaćanja u RATAMA. DOSTAVLJAMO NA ADRESU (U REPUBLICI SRBIJI) BEZ TROŠKOVA DOSTAVE.