THERMOMIX ®TM5 PREDNOSTI
Klasično kuvanje-nova definicija jednostavnosti

Thermomix TM5 je nova definicija jednostavnosti zbog čega je klasično kuvanja sada postalo moderno, brzo, lako i ekonomično.

Za razliku od tradicionalnog kuvanja na šporetu, kuvanje sa Thermomix-om TM5 je:

  • Inovativno i kreativno – aparat poseduje čip sa više od 350 različitih recepata, a na ekranu osetljivom na dodir dovoljno je pratiti uputstva vodiča za kuvanje.
  • Jednostavo - kako za profesionalce, tako i za ljude koji nikada nisu ni probali da kuvaju. Sada i oni mogu spremiti željeni obrok kao da su profesionalci.
  • Multifunkcionalno – aparat poseduje 12 funkcija koje omogućavaju da aparat meri, melje, secka, meša, radi toplu i hladnu emulgaciju, blendira, miksa, dinsta i kuva razne žitarice, voće, povrće, meso i ostale namirnice. Poseban dodatak Varoma omogućava i pripremu hrane na pari.
  • Ekonomično – aparat je brz, ali troši vrlo malo struje što ga čini izuzetno ekonomičnim prilikom kuvanja. Snaga motora je 500 W, a snaga grejača 1000 W.
  • Štedi naše vreme – u ovom aparatu hrana ne može da zagori, pokipi, prekuva se ili pregreje pa nije neophodno da stojimo pored aparata tokom pripreme. Osim toga priprema svakog jela je brza i laka. Primera radi potrebno je svega 3 min da u TM5 sameljete žitarice i umesite hleb.
  • Obezbeđuje preciznu i konstantnu temperaturu – prilikom izbora recepta temperatura se automatski reguliše. Prednost aparata je što jela sa povrćem moguće spremiti i na nižim temperaturama (npr. od 37C do 45C) kako bi se zadržao vitamin C koji se gubi na visokim temperaturama.
  • Sugeriše odgovarajuću brzinu – vodič za kuvanje predlaže brzinu koja je najbolja za pripremu željenog jela. Kada je izaberemo priprema može da počne, a nakon pritiska stavke “Next” vodič za kuvanje će sugerisati koji sastojak dodati jelu.
  • Nutritivna vrednost - svaki recept sadrži i nutritivnu vrednost obroka po jednoj porciji

Zahvaljujući Thermomix-u priprema neverovatno ukusne domaće hrane nikada nije bila jednostavnija i lakša. Uverite se i Vi!

Prijavite se za Školu zdravog kuvanja