PREPORUKA ZADOVOLJNIH KORISNIKA

TANJA TRIFKOVIĆ
Thermomix u prevodu znači SPAS

Od kako koristim Thermomix moram vam priznati da se u mojoj kući zdravije hranimo. Olakšao mi je kućne poslove, jer ne moram stajati pored šporeta i mešati ručak da ne zagori. Naprotiv, naštelujem/pritisnem i dok on odrađuje svoj deo posla ja stižem da odradim sve kućne poslove čak i u prodavnicu mogu ići dok se klopa krčka. Moram napomunuti da mi se i račun za struju umanjio za nekih 20% što priznaćete nije malo na godišnjem nivou.

Thermomix je moja topla preporuka svim ženama, ali i muškarcima! Zašto da ne? I moj suprug ponekad umuti testo za palačinke ili zamesi testo za pizzu. Preporučujem svima da za sebe nabavite Thermomix. Verujte mi, ne žalim ni jedan jedini dinar koji sam uložila u nabavku, jer mi se vratio preko zdravlja i mislim da nemam isplativije stvari od njega u mom domu... Onog momenta kada budete prvi put rukovali sa Thermomix-om i budete shvatili sve njegove mogućnosti, zaljubićete se istog momenta kao i ja.

Jedino mi je žao što nisam ranije saznala za Thermomix i što nisam ranije sebi ulepšala i uprostila život. Zato ne čekajte već i vi uprostite sebi život što je moguće pre.... Ja nemam dovoljno reči da opišem svoje zadovoljstvo od kada imam Thermomix.

TIJANA RADOVIĆ
Thermomix i moje kulinarije

Hedonista sam po prirodi i priprema i degustiranje raznih ''kulinarija'' oduvek su bili važan deo mojih interesovanja. Međutim, poslednjih godina, akcenat sam stavila na kvalitet hrane koju konzumiram. Tu je na scenu stupio Thermomix, naše kuhinjsko ljubimče, kako ga u šali zovemo. Zahvaljujući njemu uvela sam značajne promene u kvalitet ishrane kako za sebe tako i za svoju porodicu. Najvažniju ulogu ima u pripremi integralnog peciva. Razlike koje uočavam u odnosu na brašno koje kupujem u prodavnici zdrave hrane počinju pre svega u miomirisima sveže samlevenih žitarica pa sve do blagodeti koje peciva od takvog brašna zapravo imaju na organizam.

Zvezda kuhinje i raznih okupljanja postali su nam popularni voćni smoothy-ji kao najzdravija varijanta ''slatkiša''. Ukoliko se i odlučim za tradicionalnu tortu, dok ja pečem kore moje ''ljubimče'' kuva fil bez moje pomoći. Istakla bih jednu veoma važnu prednost Thermomix-a, nešto što će svaka domaćica svakako razumeti, a to je pospremanje posle ''kulinarisanja''. Sa Thermomix-om sve se svodi na pranje jednog jedinog suda!

GORANA ZORICA
Thermomix zvani Džejmi

Džejmi je moj nezamenljiv partner u kuhinji. Tako sam nazvala moj Termomix, i moram priznati da u skorije vreme nisam imala bolju investiciju. Ja sam samo pomoćni kuvar mom Džejmiju, a sa njim kuvanje je samo po sebi postalo inspiracija za mene, jela su postala ukusnija i u najkračem roku spremljena, uvek topla. Moje je samo da serviram.