THERMOMIX® TM5 - NOVI ŠEF KUHINJE
{simplepopup}

TANJA TRIFKOVIĆ
Thermomix u prevodu znači SPAS

Od kako koristim Thermomix moram vam priznati da se u mojoj kući zdravije hranimo. Olakšao mi je kućne poslove, jer ne moram stajati pored šporeta i mešati ručak da ne zagori. Naprotiv, naštelujem/pritisnem i dok on odrađuje svoj deo posla ja stižem da odradim sve kućne poslove čak i u prodavnicu mogu ići dok se klopa krčka. Moram napomunuti da mi se i račun za struju umanjio za nekih 20% što priznaćete nije malo na godišnjem nivou.

Thermomix je moja topla preporuka svim ženama, ali i muškarcima! Zašto da ne? I moj suprug ponekad umuti testo za palačinke ili zamesi testo za pizzu. Preporučujem svima da za sebe nabavite Thermomix. Verujte mi, ne žalim ni jedan jedini dinar koji sam uložila u nabavku, jer mi se vratio preko zdravlja i mislim da nemam isplativije stvari od njega u mom domu... Onog momenta kada budete prvi put rukovali sa Thermomix-om i budete shvatili sve njegove mogućnosti, zaljubićete se istog momenta kao i ja.

Jedino mi je žao što nisam ranije saznala za Thermomix i što nisam ranije sebi ulepšala i uprostila život. Zato ne čekajte već i vi uprostite sebi život što je moguće pre.... Ja nemam dovoljno reči da opišem svoje zadovoljstvo od kada imam Thermomix.

TIJANA RADOVIĆ
Thermomix i moje kulinarije

Hedonista sam po prirodi i priprema i degustiranje raznih ''kulinarija'' oduvek su bili važan deo mojih interesovanja. Međutim, poslednjih godina, akcenat sam stavila na kvalitet hrane koju konzumiram. Tu je na scenu stupio Thermomix, naše kuhinjsko ljubimče, kako ga u šali zovemo. Zahvaljujući njemu uvela sam značajne promene u kvalitet ishrane kako za sebe tako i za svoju porodicu. Najvažniju ulogu ima u pripremi integralnog peciva. Razlike koje uočavam u odnosu na brašno koje kupujem u prodavnici zdrave hrane počinju pre svega u miomirisima sveže samlevenih žitarica pa sve do blagodeti koje peciva od takvog brašna zapravo imaju na organizam.

Zvezda kuhinje i raznih okupljanja postali su nam popularni voćni smoothy-ji kao najzdravija varijanta ''slatkiša''. Ukoliko se i odlučim za tradicionalnu tortu, dok ja pečem kore moje ''ljubimče'' kuva fil bez moje pomoći. Istakla bih jednu veoma važnu prednost Thermomix-a, nešto što će svaka domaćica svakako razumeti, a to je pospremanje posle ''kulinarisanja''. Sa Thermomix-om sve se svodi na pranje jednog jedinog suda!

GORANA ZORICA
Thermomix zvani Džejmi

Džejmi je moj nezamenljiv partner u kuhinji. Tako sam nazvala moj Termomix, i moram priznati da u skorije vreme nisam imala bolju investiciju. Ja sam samo pomoćni kuvar mom Džejmiju, a sa njim kuvanje je samo po sebi postalo inspiracija za mene, jela su postala ukusnija i u najkračem roku spremljena, uvek topla. Moje je samo da serviram.

{/simplepopup}

Thermomix TM5 je jedini kuhinjski aparat na svetu koji poseduje čip sa receptima i elektronsko navođenje kako da brzo, lako i kreativno spremiti omiljena jela. Dvanaest funkcija u jednom aparatu, zamenjuje čak 15 kuhinjskih aparata, pa novi TM5 može da meri, melje, secka, meša, radi toplu i hladnu emulgaciju, blendira, miksa, dinsta i kuva razne žitarice, voće, povrće, meso i ostale namirnice, a uz to je zagarantovano i ekonomično kuvanje. Poseban dodatak Varoma omogućava i pripremu hrane na pari.
Izaberite Thermomix TM5 i napravite prvi korak do ukusnog i zdravog obroka!

Uživajte u jednostavnosti kuvanja VIŠE

KUVANJE- na dohvat ruke

Sa jedinstvenim  kuhinjskim aparatom Termomiks-om, nemačkog proizvođača Vorwerk  usavršićete vaš način kuvanja tako da možete otkriti i vaš kulinarski potencijal u celosti a  i sačuvati vaše vreme provedeno u kuhinji. Njegov kompaktan dizajn zauzima  površinu od papira dimenzija A4 , koji odrađuje veliki  broj zadataka za vas,  sa  izuzetnom snagom, raznolikošću i inovacijama .

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

Thermomik® okuplja dvanaest kuhinjskih aparata u jednom, koristeći funkcije za težinu, mešanje, seckanje, mlevenje, mešenje, blendanje, kuvanje na pari, kuvanje, mućenje, tačno zagrevanja i hladnu emulgaciju. Novi THERMOMIKS sa kolor ekranom na dodir stupa u digitalno doba. Uputstvo za upotrebu recepata možete pratiti na ekranu pomoću pametnog čipa recepata i sposobnosti da vodi kuvanje. Ova inovacija vas vodi  korak po korak kroz recept  prikazan na desnoj strani ekrana na vašem THERMOMIKS - u®. Ovi recepti su kreirani da se savršeno uklapaju sa zvukom - sve što treba da uradite je da dodate sastojke, zatim na svom Thermomiksu® ćete podesiti vreme temperature i kuvanja. I priprema može da počne.

Uprkos mnogim izborima i opcijama, zahvaljujući interfejsu i ekranu, osetljivim na dodir tako jednostavno i lako je kontrolisati njegov rad. Sa jednim ekranom i jednim prekidačem možete učiniti sve. Jednostavnost je ponovo otkrivena.

Upoznajete Thermomix ®

THERMOMIX® TM5 - NAČINI KUVANJA

Postoji mnogo načina da pomoću Thermomix-a pripremite zdrave i ukusne obroke:

  • Možete TM5 koristiti kao aparat koji će vam pomoći da spremite hranu na vaš tradicionalni način. TM5 će za vas izmeriti sastojke, iseckati sve što treba, izmešati, obariti, skuvati.... a na vama je sve ostalo.
  • Možete svoje recepte u potpunosti prilagoditi kuvanju u Thermomix-u. Sva podešavanja rada aparata uradite ručno i TM5 će sve sam uraditi.
  • Možete spremati jela po receptima sa čipa, tj. kuvanje pomoću vodiča za kuvanje. Jednostavno odaberite recept iz čipa za kuvanje i pratite uputstva/korake na ekranu. Izborom recepta vreme i temperatura će biti automatski podešeni. Na ekranu će vam biti i predlog na kojoj brzini je to jelo potrebno pripremati i nakon što podesite tu brzinu priprema željenog obroka može da počne.

Bilo koji način kuvanja da izaberete možete postići savršene rezultate na brz i lak način.

TM5 je multifunkcionalni aparat koji Vam omogućava da preuzmete kontrolu, da svako jelo pripremite uz malo truda i na taj način sačuvate što više slobodnog vremena za sebe.