O kompaniji Parnad d.o.o

Parnad d.o.o osnovan je  u aprilu 2012. godine na teritoriji Srbije, sa sedištem u Beogradu. Istoimena kompanija nastala je kao “ćerka” firme Parnad doo iz Ljubljane, koja je ovlašćeni zastupnik za VORWERK sisteme za čišćenje I odražavanje prostora.

Na slovenačkom tržištu poslujemo  od 1990. godine i na tom terenu imamo 16 stalno zaposlenih koji pruža podršku  klijentima svakodnevno sa  preko  65 stručnih konsultanata koji čine  prodajnu strukturu. Pored kancelarije u Ljubljani našu filijalu imamo i u Mariboru, Celju kao i u Hrvatskoj sa sedištem u Rijeci.


Parnad d.o.o je kompanija sa zdravim jezgrom, koja pruža klijentima na tržištu  vrhunsko kvalitetan  proizvod. Naše klijente i kupce savetujemo  najboljim rešenjima za čišćenje svog životnog okruženja, i na taj način vodimo brigu I o nihovom zdravlju.

Za 20 godina rada Parnad d.o.o u Sloveniji na tržištu prodao je preko 110.000 sistema za održavanje i čišćenje- VORWERK koji  nudi potrošačima nov pristup čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih objekata. To je dovoljan dokaz našeg vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga klijentima.

Najnoviji  sistem za čićenje i održavanje Kobold  VK 150, koji je prisutan na tržištu od  maja 2012. godine je vrhunac kvaliteta i tehnološke sofisticiranosti usisnog aparata.

Parnad d.o.o je jedna od retkih kompanija koja omogućava da naš proizvod  probate u vašem domu. Posle potvrde da Vam je aparat koristan i potreban za kuću, radimo nabavku  našeg sistema za održavanje.
Naš predstavnik dolazi kod Vas u posetu kada imate vremena a Vi u vašem domu možete videti ceo usisivački sistem kao i sve pogodnosti čišćenja sa njim. Jednostavnom primenom možete se sami uveriti koliko je Kobold VK 150 primenjiv za čišćenje u vašem domu.

 

Crn-Gumb

Kobold sistem