Naša načela

Uspeh kompanije Parnad d.o.o  se zasniva na jednom ključnom elementu: Fokus na kupca.

Fokusirajući se na potrebe potrošača, Vorwerk je uspeo da pokrene proizvod koji kombinuje tehnologiju i jednostavnost, visok kvalitet i atraktivan dizajn. Međutim, to je veoma složen uređaj, razvijen kroz godine inovacija i stotine ekskluzivnih patenata, čime se dobio Kobold. Izuzetno lak za korišćenje, praktičan i efikasan aparat za čišćenje, uspešno omogućava održavanje svih vrsta podova.

Crn-Gumb

Fokusiranje na kupca

Dok tradicionalni prodajni kanali nude paletu proizvoda na njihovim policama, sajtovima ili katalozima,Vorwerkova direktna prodaja kupcima nudi svoje proizvode kroz lične prezentacije kod kuće. Svaka prezentacija prilagođena je potrebama porodice i rešenjima za odražavanje. A rešenjima se prilazi individualno, ovisno od potrebe domaćinstva.

Klijent uči karakteristike i kvalitet našeg usisivačkog sistema kroz praktičan pristup testiranja u svom domu!

Kreiranje biznisa

Kreiranje biznisa bazirano je na posvećenosti razvoju prodajne mreže koja ima za cilj da ujedini VORWERK i naše klijenate. Vorwerkova prodajna mreža čini stotine hiljada obučenih profesionalnih prodavaca širom sveta koji su prepoznatljivi u suštini po profesionalnosti, stručnosti u oblasti poznavanja asortimana i izuzetnim međuljudskih odnosa.

"Vorwerkova direktna prodaja" preko 75 godina uspeva u prenošenju jedinstvenosti i efektivnosti naših inovativnih proizvoda, isključivo koristići ličnu prezentaciju, kojom stvara direktnu vezu sa klijentima u svojim domovima, u cilju poboljšanja kvaliteta života.
Na ovaj način, može se Vorwerkov profesionalni prodavac u potpunosti koncentrisati na potrebe individualnih klijenata i predlažiti rešenje za probleme vezane za čišćenje domaćinstva i održavanje higijene.

Zel-Gumb

Izuzetan kvalitet

Izuzetnog kvaliteta, sistem za čišćenje Kobold VK 150, visokotehnološki proizvod, predstavlja najnapredniji rezultat Vorwerkovih istraživanja i kontinuiranog razvoja.Njegov cilj je pružanje najboljih rešenja za čišćenje i proizvod najvišeg kvaliteta, efikasnosti i upotrebljivosti u našim domovima koji omogućava dobru higijenu i odličnu zaštitu zdravlja.
Novi Kobold VK 150 je sistem najnovije Vorwerk generacije, sa tradicijom izvrsnosti, potom jedinstvenosti i inovacijom tehničkih rešenja.

Razmišljanja i delovanja na duge staze

Vorwerkova direktna prodaja strukturirana je na naš način prodaje,koja se razvija i oplemenjuje preko 75 godina. Osnovna prednost ove vrste prodaje je direktna veza kompanije preko predstavnika prodaje na terenu sa kupcima,što čini prednost u odnosu na tradicionalne komercijalne kanale prodaje.
Ova "direktna veza" između klijenta i Vorwerka počinje sa ličnom prezentacijom proizvoda u domu kupaca i nastavlja da pruža savete i podršku u kontinuiranom odnosu sa klijentom.

Spremnost da se promeni

Kompanija daje poseban akcenat na istraživanje u oblasti estetike, jer naši klijenti želele da im ponudimo proizvod koji bi lepo dopunjavao njihovo okruženje u kući. Kroz kvalitet, inovacije i načine za stvaranje novih prodajnih kanala, gledamo napred i bavimo se zadovoljstvom našeg kupca. Spremnost za promene omogućava nam da sprovedemo našu bogatu baštinu u budućnosti i nastaviti našu uspešnu putovanje.