Filozofija kompanije

Kako zadovoljavamo koorporativnu društvenu odgovornost ?

  Filozofija

  Misija kompanije

  Svojom posvećenošću već godinama trudimo se da na najbolji način ispunimo očekivanja klijenata. Tržištu i kupcima prikazujemo prednosti i kvalitet naših proizvoda, i sam aparat ih uverava da čišćenje može biti prijatno sa njim.Vrlo komforno sa malo utrošene energije dobijate perfektno očišćenje podove, prozore, nameštaj koristeći ekonomičan aparat i uz to očuvanje vaše životne sredine.

  Naša vizija

  Naš moto Parnad: "Vorwerk u svakom domu"

  Tokom narednih godina očekuje se povećan broj prodaje naših proizvoda koji su prisutni na srpskom tržištu. Njih odlikuje izvrsnost i inovacija. Ono što Parnad doo može ponuditi je pored odličnih proizvoda i priliku za sve ljude koji žele i vole raditi posao stručnog Parnad konsultanta u okviru našeg poslovanja u uslovima prodaje. U sledećoj godini želimo da dobijemo kvalitetne radnike koji će biti srećni da zastupaju profesionalizam i high-tech proizvode prezentirajući ih našim potencijalnim kupcima.

  Temelji našeg uspeha i konkurentske prednosti

  Kompanija Parnad doo zapošljava ljude koji brinu i daju podršku našim klijentima. Naš prodajni tim trenutno ima profesionalne konsultante na terenu u celoj Srbiji i predstavljaju tehnički napredni proizvod Kobold VK 150, vrhunskog dizajna sa brojnim prednostima za korisnika.

  Odličan proizvod, dobar odnos prema klijentima i zaposlenima, odličan izvor konkurentske prednosti Parnad.

  Vaš dom je u dobrim rukama!